Ondernemerschap

Ex-wielrenner Gert Jakobs schittert in shirt van Van der Ent Group

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

Van der Ent Group was afgelopen donderdag als sponsor aanwezig bij de wielerronde van Oostvoorne. Oud-renner Gert Jakobs reed tijdens de prominentenkoers achter de derny in een shirt van Van der Ent.

Jakobs nam in het verleden vijf keer deel aan de Tour de France en was ook deze zomer weer regelmatig te gast in het programma Tour du Jour op RTL7, gepresenteerd door Bart Nolles tijdens de grootste wielerkoers van de wereld.

De 39ste editie van de profronde van Oostvoorne werd gewonnen door Mike Teunissen, renner van Team Jumbo-Visma. Hij won in de afgelopen Tour de France de eerste etappe in Brussel en veroverde daarmee ook kortstondig de gele leiderstrui.

Lees ook: 

Christiaan van der Ent (Van der Ent Group): 'Boijmans mooie eyecatcher voor ons'

Foto Gert Jakobs: Van der Ent Group

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws