Feestelijke opening Business Center in World Trade Center Rotterdam

01-11-18

Het Business Center in World Trade Center Rotterdam is deze week op feestelijke wijze heropend. Een verhuizing van de vierde naar de eerste verdieping én een grondige verbouwing, zorgen ervoor dat de flexibele kantoorruimten en flexplekken nu 24 uur per dag over de Coolsingel uitkijken.

Ook is het Business Center fors vergroot, waardoor de deur nu openstaat voor meer ondernemers die vanuit de internationale werkomgeving willen opereren. WTC Rotterdam huisvest reeds circa 150 grote en middelgrote bedrijven, daarnaast biedt het vernieuwde Business plaats aan ruim 180 ondernemers. De verhuizing is onderdeel van het grote verbouwingsplan van het monumentale gebouw.

De flexibele werkomgeving is verhuisd van de vierde naar de eerste etage, waar het Business Center zich na binnenkomst in het WTC aan de linkerhand bevindt en dus direct zichtbaar is. Jeroen Redder, manager van het Business Center: ‘Het beursgebouw is altijd al het middelpunt van bedrijvigheid en zakelijke contacten geweest. Met de vernieuwde werkomgeving, beter ingedeeld en meer dan de helft zo groot als zijn voorganger op de vierde verdieping, is het Business Center dé zakelijke etalage van Rotterdam. Letterlijk: doordat het op de eerste verdieping gesitueerd is en de kantoren vierentwintig uur per dag open zijn voor werken en zakendoen, is het Rotterdamse bedrijfsleven altijd van buiten zichtbaar.

De opbloei van het Business Center begon drie jaar geleden. Toen waren er circa 30 ondernemingen in het Business Center gevestigd. Inmiddels telt het Business Center maar liefst 183 leden. Redder: ‘Of het nu grote Nederlandse ondernemingen zijn of kleine MKB-bedrijven die een landingsplek nodig hebben: met het WTC Business Center zijn ze altijd voorzien van een thuisbasis. Als je eenmaal aangesloten bent bij het World Trade Center, ben je onderdeel van een familie van meer dan driehonderd World Trade Centers wereldwijd. We moedigen onze leden dan ook aan om gebruik te maken van dit netwerk.’

Meer nieuws