Feyenoord Basketball trots op partner Zeeuw & Zeeuw

09-08-19

Feyenoord Basketball wordt de komende twee jaar Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. Beide partijen tekenden eerder deze maand een partnerovereenkomst.

De organisatie Zeeuw & Zeeuw kreeg vorm na de fusie tussen Autohaag Zeeuw en de Zeeuw & Zeeuwgroep. Vanaf het eind van dit jaar wordt Zeeuw & Zeeuw de naam van beide bedrijven. Autohaag Zeeuw is niet alleen al jaren partner van Rotterdam Basketbal, het Nederlands mannenteam en diverse andere basketbalinitiatieven, maar is ook actief bij het hardlopen (Leiden Marathon) en het schaatsen (TalentNed). ‘Naast het verzorgen van perfecte mobiliteit vinden we het belangrijk om als organisatie ook betrokken te zijn bij maatschappelijke initiatieven als Het Vergeten Kind en Amref Flying Doctors’, aldus CEO Jan Hofstede.
 
Op de shirts van Feyenoord Basketball staat in de komende twee jaar de naam Zeeuw & Zeeuw. ‘We zetten hier met basketbal in Rotterdam een grote stap. We willen aansluiting bij de bijna traditionele top vier en dat proces begint hier’, zegt voorzitter Chiel den Dunnen. 

Lees ook:

Autohaag Zeeuw en Van Bunningen worden Zeeuw & Zeeuw

Meer nieuws