Ondernemerschap

Feyenoord kiest wederom voor Ormer ICT

Ormer ICT - Schiedam

Feyenoord heeft het outsourcingscontract met Ormer ICT verlengd. Centraal in de nieuwe dienstverlening staat de medewerker van Feyenoord. Die werkt met de Microsoft Surface en ontsluit daarmee nieuwe technologieën zoals Microsoft 365, Modern desktop en Microsoft Azure.

Flexibiliteit en innovatie staan centraal; de gehele dienstverlening wordt per gebruiker afgenomen en kan ook worden stopgezet bij vertrek van een medewerker. ‘Bij een dynamische organisatie als Feyenoord past een flexibele, schaalbare en betrouwbare ICT omgeving. Met deze hernieuwde samenwerking zal de ICT nog beter op de wensen en eisen van de Feyenoord organisatie aansluiten. Ormer ICT is trots op het vertrouwen dat Feyenoord wederom in ons stelt', aldus Peter Reulen, directeur Ormer ICT Outsourcing.

‘Zowel het stadion als Feyenoord heeft zeer complexe wensen op het gebied van ICT. Het is daarom van belang dat we hierin samenwerken met een betrouwbare partij, die begrijpt wat er nodig is en durft innovatieve stappen te nemen. We zijn dan ook heel blij dat we de jarenlange samenwerking met Ormer ICT voor meerdere jaren continueren’, aldus Jan van Merwijk, directeur Stadion Feijenoord.

Foto: Ormer ICT

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws