Flanderijn schittert op wielerzesdaagse in Ahoy

09-01-18

Flanderijn schittert op de Wooning Zesdaagse van Rotterdam in Ahoy. Op de baan, als sponsor van het sterke Nederlandse koppel Niki Terpstra en Dylan van Baarle, én als trouwe sponsor van het jaarlijks terugkerende wielerspektakel.

Topsport, entertainment en zaken doen 
‘Flanderijn is al vanaf dag één, sinds de terugkeer van de zesdaagse in 2005, betrokken bij het evenement. Een mooi Rotterdams feestje, welke een mooie rol speelt voor Flanderijn in relatiebeheer en netwerken. Elke avond ontvangen wij zo’n 25 a 30 relaties. De eerste betrokkenheid met het evenement kwam door een aantal wielerliefhebbers vanuit Flanderijn. Inmiddels is gebleken dat het evenement niet alleen wielerliefhebbers trekt, maar dat het ook mensen zakelijk in contact brengt. Op een prachtig evenement,’ aldus Teunis Nieuwpoort, directeur van Flanderijn. 

Dinsdag is de slotavond van de Wooning Zesdaagse van Rotterdam. Terpstra en Van Baarle staan vierde in het algemeen klassement, met uitzicht op een podiumplaats voor het Flanderijn-koppel. De Belgen Moreno de Pauw en Kenny de Ketele gaan aan de leiding, al vanaf de eerste avond. 

Voor meer informatie over Flanderijn, klik hier.

Meer nieuws