Flash gaat partnership aan met de KNRM

04-04-19

Flash Private Mobile Networks is een partnership aangegaan met de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Die samenwerking sluit aan bij het DNA van Flash: veiligheid bieden en verbonden zijn.

Samen met klanten en medewerkers gaat Flash op een actieve wijze invulling geven aan de doelstellingen van de KNRM. Als sinds 1824 is KNRM een onafhankelijke professionele reddingorganisatie. 

Zij staan met 1.400 vrijwilligers, 24 uur per dag paraat om hulp te verlenen op het water, op zee en ruim binnenwater. KNRM redt en helpt, kosteloos. Zij redden gemiddeld 12 mensen per dag. 

‘Communiceren in crisissituaties; dat is inherent aan het levensreddende werk van de KNRM en dus is Flash voor ons als Redding Maatschappij een logische en zeer gewaardeerde partner’, vertelt Edward Zwitser, projectleider Reddersgala en beheerder zakelijk netwerk. ‘Namens onze bijna 1.400 vrijwilligers kan ik zeggen dat de KNRM verguld is met de ondersteuning vanuit Flash en spreek de wens uit dat we gedurende lange tijd veel voor elkaar zullen betekenen.’

Meer nieuws