Flash PMN België vaste leverancier van randapparatuur op het ASTRID netwerk

13-07-18

Flash gaat als vaste leverancier in het raamcontract van ASTRID randapparatuur en accessoires leveren binnen het segment Openbare Orde en Veiligheid (OOV) in België.

De raamovereenkomst voor het leveren van de eindapparatuur op het Belgische ASTRID netwerk is recent vernieuwd voor een periode van 4 jaar en is verdeeld over 10 percelen met een totale waarde van 3,5 miljoen euro. 

Flash biedt aan op 7 percelen met Motorola radio's (draagbare, mobiele en vaste radio’s) en Swissphone pagers.

Naast de randapparatuur en accessoires via het raamcontract biedt Flash PMN België al jarenlang indoor dekking op special coverage locations, zodat de brandweer, politie en ambulancemedewerkers hier veilig hun werk kunnen doen. Ook levert Flash gecertificeerde motorhelmen met communicatie-uitrusting aan de politie. 

De toevoeging van de ASTRID randapparatuur en accessoires aan haar portfolio biedt Flash de kans om haar marktaandeel binnen de Openbare Orde en Veiligheid verder te vergroten.

In Nederland wordt de OOV door Flash via dochterbedrijf 2WAY bediend. De recente vernieuwing van het P2000 alarmeringsnetwerk (onderdeel van het C2000 netwerk) is het resultaat van een hechte samenwerking tussen de hulpverleningsdiensten, het meldkamercentrum van de Nationale Politie, het Ministerie van Justitie en Veiligheid en 2WAY. 

Meer nieuws