Flash Private Mobile Networks op veertiende editie Dag van de BOA

14-05-19

Op maandag 27 mei vindt de Dag van de BOA plaats. De veertiende editie van dit evenement en Flash Private Mobile Networks is daar als missiekritische partner ook bij.

Tijdens dit evenement doen bezoekers inspiratie op vele netwerkmogelijkheden heeft met vakgenoten vanuit het hele land. Met de Smart Com Push-to-Talk dienst garandeert Flash dat iedere BOA veilig de straat op kan en landelijk overal en altijd verbinding heeft met prioriteit. Om veilig en efficiënt gebruik van de apparatuur te garanderen, biedt Flash tevens 24/7 digitale gebruikerstrainingen.

Op de Dag van de Boa in Ede worden verschillende workshops gegeven. Ook Flash doet daar aan mee. Tijdens de interactieve workshop zijn Jan Pieter Post (Consultant OOV Missiekritische Communicatie, Flash Private Mobile Networks), Nico Hortensius (Business Development Manager OOV, PrioCom BV) en Mariska Koopmans-Brands (Teammanager Stadstoezicht, Gemeente Almere) aanwezig. Aanmelden kan hier

‘Eén missiekritisch netwerk van de toekomst, dus geschikt voor spraak én beeld; als dat toch eens zou kunnen…’ Het kan nu al met Flash Smart Com! Gemeente Almere maakt hier al gebruik van en testte dit met Bevrijdingsdag. Kijk naar onderstaande video. 

Meer nieuws