Nieuw organisatiemodel Flash Private Mobile Networks

01-05-19

Om innovatie en groei volop de ruimte te geven, is binnen de holdingstructuur van Flash Private Mobile Networks een nieuw organisatiemodel opgezet. Mission Critical Solutions is een groep van gespecialiseerde bedrijven, waaronder Flash Private Mobile Networks in Nederland en België, 2WAY BV en PrioCom BV.

MCS wil groeien en ondersteunt haar bedrijven met faciliterende diensten. Op die manier kan elk bedrijf binnen de holding zich uitsluitend bezig houden met haar kernactiviteiten. Als overkoepelende organisatie faciliteert MCS diensten op het gebied van: Management, Finance, HR, Business & Development, Marketing & Communicatie en Inkoop & Contractmanagement.
 
De MCS groep beschikt over een ruime kennis en expertise en een breed pakket aan technologische oplossingen op het gebied van bedrijfs- en missiekritische communicatie.
 
‘Wij zien kansen in de markt en willen groeien. Om die reden richten we start-ups op, zoals eerder 2WAY en onlangs PrioCom, met een eigen focus op een specifiek marksegment of technologische oplossing. Dankzij dit nieuwe organisatiemodel kunnen wij klanten een nog breder spectrum van communicatie-oplossingen bieden, allemaal geschikt voor missiekritische toepassingen’, aldus CEO Simone van Putten.

 

Meer nieuws