Flash sponsort 11stedenzwemtocht

31-07-18

Met de sponsoring van een 44-tal portofoons garandeert Flash Private Mobile Networks de bereikbaarheid van alle betrokken medewerkers, vrijwilligers en hulpverleners tijdens de 11stedenzwemtocht.

Flash zorgt er met radiocommunicatie voor dat de betrokkenen continu met elkaar in verbinding staan, het overzicht kunnen behouden en de veiligheid tijdens de 11stedenzwemtocht kunnen waarborgen. 

11 steden, 200 kilometer, 3 dagen, 1 doel. Dat is in het kort de 11stedenzwemtocht die van 18 tot en met 20 augustus plaatsvindt. Olympisch kampioen Maarten van der Weijden zwemt in augustus de 11stedenzwemtocht om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Tien jaar na zijn gouden medaille op de Olympische Spelen in Beijing zwemt hij bijna 200 kilometer langs de elf Friese steden. 

Het is voor een ieder mogelijk om deel te nemen aan de 11stedenzwemtocht. Deelnemers kunnen 500 of 2000 meter zwemmen, in één of in iedere Friese stad. Zowel geoefende zwemmers als enthousiaste recreatiezwemmers kunnen op die manier bijdragen aan het ophalen van zoveel mogelijk geld ten behoeve van kankeronderzoek, door zichzelf te laten sponsoren. 

Meer nieuws