Flash verzorgt communicatie tijdens Ride for the Roses

03-09-18

Flash Private Mobile Networks verzorgt de communicatie tijdens de Ride for the Roses 2018. Op zondag 9 september staat de 21-ste editie van dit evenement op het programma.

Het bijzondere wielerevenement, ditmaal in en rond de gemeente Haarlemmermeer, heeft een pelotonstocht van 100 kilometer en drie toertochten van 25, 50 en 80 kilometer. Ride for the Roses is inmiddels een begrip in Nederland. Het is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan deelnemen en waarbij iedere deelnemer aan de finish een roos ontvangt. Deze roos staat symbool voor een morgen voor iedereen.

Met de inzet van Flash Smart Com en de benodigde smartphones organiseert Flash Private Mobile Networks de bereikbaarheid van alle betrokken medewerkers, vrijwilligers en hulpverleners tijdens de Ride for the Roses. Dankzij de communicatieoplossingen van Flash kunnen de betrokkenen over de gehele route continu met elkaar in verbinding staan, het overzicht behouden en de veiligheid tijdens het wielerevenement waarborgen.

Meer nieuws