Ondernemerschap

FlexxGroup en Friends in Business verlengen samenwerking

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

De FlexxGroup en Friends in Business hebben de samenwerking verlengd. De oprichters van de FlexxGroup zijn Roland van Pelt en Leonard de Lange. Laatstgenoemde was eerder dit jaar nog aanwezig bij een door Friends in Business georganiseerde businesslunch (zie video).

De FlexxGroup bestaat uit een drietal ondernemingen; Flexx Mobility, Flexx Talent Uitzendbureau en Flexx Event & Traffic Support.

2017 Was een bijzonder en mooi jaar voor de FlexxGroup. Toch is het bedrijf alweer volop bezig met het nieuwe jaar, want de FlexxGroup is ambitieuzer dan ooit.
‘Vorig jaar hebben wij twee bedrijven overgenomen – een verkeersregelingstak en een uitzendbureau – en daardoor is onze organisatie enorm gegroeid. We hebben honderd man personeel, dat is gewoon gaaf. Geweldig,’ aldus commercieel directeur Leonard de Lange.

‘In 2018 gaan we dat verdubbelen. Dit jaar gaan we ons veel op de chauffeurstak richten. We hebben al heel wat chauffeurs rondrijden, dat gaat goed, maar willen we een stuk groter gaan maken.’

Meer nieuws