Ondernemerschap

FlexxGroup partner van Rotterdam Business Party op 23 september

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

FlexxGroup is partner van de Rotterdam Business Party. Het bedrijf van Leonard de Lange en Roland van Pelt is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. FlexxGroup bestaat uit een viertal ondernemingen: Flexx Mobility, Flexx Talent Uitzendbureau, Flexx Facility en Flexx Event & Traffic Support.

Tijdens de Rotterdam Business Party, die op 23 september plaatsvindt in The Boathouse Kralingen, verzorgt FlexxGroup de Valet Parking. 

Leonard de Lange staat in het laatste magazine van Friends in Business. In het zomernummer vertelt de commercieel directeur over Flexx Facility, de nieuwe tak aan de FlexxGroup-boom. 

Lees ook:  

Flexx facility: nieuwe tak aan FlexxGroup-boom

NOSUCH en Breeman BMW zijn ook als partner verbonden aan de Rotterdam Business Party. Op 23 september wordt in The Boathouse Kralingen ook het nieuwe magazine van Friends in Business gepresenteerd. 

Foto: Roland van Pelt (l) met Leonard de Lange (r)

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws