Friends in beeld bij Wooning Zesdaagse van Rotterdam

30-12-18

Van 3 tot en met 8 januari vindt in Ahoy weer de Wooning Zesdaagse van Rotterdam plaats. Zes dagen absolute topsport, met aansprekende namen. Zo rijden Niki Terpstra (winnaar Ronde van Vlaanderen in 2018) en de Fransman Thomas Boudat in het shirt van Flanderijn, dat sinds de terugkeer in 2005 betrokken is bij het wielerevenement.

'De eerste betrokkenheid met het evenement kwam door een aantal wielerliefhebbers vanuit Flanderijn. Inmiddels is gebleken dat het evenement niet alleen wielerliefhebbers trekt, maar dat het ook mensen zakelijk in contact brengt. Op een prachtig evenement, een mooi Rotterdams feestje,’ zei Teunis Nieuwpoort, directeur van Flanderijn, vorig jaar. 

Ramon Sinkelman en Roy Pieters schitteren dit jaar in het shirt van Calex, het merk van Electro Cirkel. De wedstrijdleiders Michael Zijlaard en Peter Schep werden onlangs door Jimmy Karaaslan van Misura Sartoria in een nieuw pak gestoken voor de komende Zesdaagse. 

De vorige editie in Ahoy werd gewonnen door de Belgen Kenny de Ketele en Moreno de Pauw. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de Wooning Zesdaagse van Rotterdam.

Meer nieuws