Ondernemerschap

Friends in Business trots op verlengers

Möller Autoschade - Rotterdam

Veel bedrijven hebben zich in de laatste maanden aangesloten bij het communicatieplatform Friends in Business. De vriendenclub wordt steeds groter, ook omdat veel huidige Friends een nieuwe verbintenis hebben ondertekend.

Zo verlengden Möller Autoschade, Frans Mets/de Bedderij en International Lashing Services BV onlangs hun aflopende contract. 

Möller Autoschade is al ruim 35 jaar serieus goed in schadeherstel. De droom van het bedrijf was en is om een begrip te zijn in Rotterdam en omstreken op het gebied van autoschade. ‘Wat Bram Ladage is voor patat, Schmidt voor vis, zijn wij voor autoschadeherstel’.

Frans Mets/de Bedderij is sinds 1960 dé bedden- en meubelspeciaalzaak. Gevestigd in Bergschenhoek. In de showroom van ruim 5000m2 vindt u van alle gerenommeerde merken een volledige woon- of slaapstudio. Bekijk in alle rust de laatste woontrends, de nieuwste design meubelen of kom proefliggen in een droombed. Aan inspiratie geen gebrek.

International Lashing Service is één van de hoofdrolspelers in het zeevasten van lading in de Nederlandse havens. Expertise en flexibiliteit zijn continu de pijlers en worden door meer dan 23 jaar ervaring in het vastzetten en losmaken van containers en projectlading onderstreept. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Möller Autoschade

Ruim 35 jaar zijn wij serieus goed in schadeherstel.

Meer nieuws