Ondernemerschap

Fusie Meenhuis Uitvaartzorg en Van der Kraan definitief: ‘Krachten helemaal bundelen op het gebied van uitvaartzorg’

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV - Rotterdam

Meenhuis Uitvaartzorg BV en Uitvaart Zorgcentrum Van der Kraan BV zijn met ingang van 1 juni samen verder gegaan onder de naam: Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV.

'Onze uitvaartorganisatie verzorgt uitvaarten in de gehele regio Rijnmond', zegt Jean-René Meenhuis. Beide bedrijven werkten in de afgelopen 14 jaar al facilitair samen en gaan nu de krachten helemaal bundelen op het gebied van uitvaartzorg.

Lees ook: Jean-René Meenhuis (Meenhuis Uitvaartzorg) in Studio Friends in Business

'Vanuit onze vier vestigingen zal onze professionaliteit, eerste klas dienstverlening en bovenal persoonlijke uitvaartzorg nog beter en sterk uitgedragen gaan worden', vertelt Meenhuis.

Keurmerk

'Wij zijn aangesloten bij de SKU, wat staat voor Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Dit garandeert heldere afspraken en een goede organisatie rondom een uitvaart. De komende tijd zullen wij stapsgewijs toewerken naar een nog krachtigere en efficientere organisatie.'

Het hoofdkantoor van Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV is gevestigd aan de Steupelstraat 30 in Rotterdam.

Kijk hieronder naar het logo van Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV:

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV

De uitvaartwensen van nabestaanden staan bij Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg centraal. Een uitvaart biedt u immers de gelegenheid om voor de allerlaatste keer respectvol, persoonlijk en liefdevol afscheid te nemen van uw dierbare.

Meer nieuws