GASTERHOON-GROEP: OOK MET CATERING OP TOPNIVEAU

22-01-18

De GasteRhoon-groep is vooral bekend van de prachtige horecapanden in Rhoon en Dordrecht. In Het Kasteel van Rhoon, BIGGO restaurant, Het Wapen van Rhoon, Bellevue Groothoofd hotel culinair, Restaurant Blanc, Steaks & Chardonnay, De Poort van Dordt en Art & Dining kun je zowel zakelijk als privé terecht: van een zakelijk of intiem diner tot een (huwelijks)feest met overnachting. Maar ook met catering op locatie staat de GasteRhoon-groep, met Meesterkok Ad Janssen als eigenaar, garant voor culinair topniveau.

Aandacht

Naast de kwaliteit van het eten en drinken draait het bij catering om nog veel meer facetten. Denk bijvoorbeeld aan de aankleding van een tent, het servies en glaswerk, maar ook de muziek. ‘Het is belangrijk dat je goed luistert en je verdiept in wat de gast voor ogen heeft’, vertelt catering- en eventmanager Nathalie Nederveen. ‘Iedere gast, of het nu een grote of kleine partij is, verdient op elk moment de volle aandacht. Vanaf het eerste gesprek tot en met de uitvoering op de dag of avond zelf.’

 

Veelzijdig

De catering van de GasteRhoon-groep is veelzijdig. Zowel wat betreft de culinaire prestaties als de vele mogelijkheden voor de complete invulling daaromheen. GasteRhoon kiest voor de totale beleving van de gast en zet daarbij iedere keer weer een verrassend resultaat neer, passend bij de wens van de gast en diens doelgroep.’

‘Dit kan variëren van een broodjeslunch op locatie tot een compleet verzorgd themafeest met een buffet, walking dinner of sit down dinner, artiesten, mooie aankleding, bediening en ga zo maar door. Om een paar voorbeelden te noemen:  de catering van een mooi galadiner in de Grote Kerk in Gouda, een catering op het luxe jacht Contessa, personeelskerstlunches in een aantal bedrijven in de regio, lunches en diners voor alle medewerkers in bedrijfskantines, een pop-up-restaurant in het stadion van Excelsior, een ontbijt voor Friends in Business.’

 

Sfeervolle locaties

De eigen locaties zijn stuk voor stuk bijzondere en sfeervolle panden. Het pittoreske Kasteel van Rhoon met zijn prachtige kasteelzalen en de unieke Oude Keuken, waarin de originele schouw met kachel een prominente plaats inneemt. Het monumentale Wapen van Rhoon met een stijlvolle brasserie, een gezellig café en moderne hotelkamers. Bellevue Groothoofd hotel culinair op de mooiste plek van Dordrecht, op de kade waar de drie rivieren samenkomen, met een à la carte restaurant, twee ruime zalen, een steak-restaurant en luxe hotelkamers. De Poort van Dordt met een VIP-room, prachtige koepel en café ’t Verloren Hart.
En Art & Dining, een restaurant met Wijnbar, Serre, Salon en Auditorium gelegen in het Dordrechts Museum. Volop keuze dus voor een passend decor, zowel op een van de eigen locaties als elders.

 

De lat ligt hoog

Organisatorisch en logistiek komt er veel kijken bij een event bij een bedrijf, in een kerk of een fabriekshal. De ervaring en omvang van de GasteRhoon-groep komen dan van pas. Naast de koks en het bedienend personeel gaat er desnoods een complete keuken mee.

Alles is vers; culinair ligt de lat immers hoog. Weer heel anders is het als mensen thuis een diner met gasten willen. Dan komt een van de chef-koks in hun keuken koken. Kwaliteit en gezelligheid verzekerd!

 

Visitekaartje

Ondanks de jarenlange ervaring is elk event en feest weer anders. ‘Het mag geen routine worden. We willen steeds blijven verrassen, iets bijzonders doen voor de gast én zijn gasten. Het maximale eruit halen.’ Het is elke keer presteren, maakt Nederveen duidelijk. Maar op die manier kan de GasteRhoon-groep wel haar visitekaartje afgeven.

Meer nieuws