GasteRhoon: ook met catering garant voor culinair topniveau

22-01-18

De GasteRhoon-groep is zeer ervaren en gespecialiseerd in catering op topniveau en passend binnen elk budget.

‘Dit kan variëren van een broodjeslunch op locatie tot een compleet verzorgd themafeest met een buffet, walking dinner of sit down dinner, artiesten, mooie aankleding, bediening en ga zo maar door,’ zegt Nathalie Nederveen, catering- en eventmanager van de GasteRhoon-groep.

De GasteRhoon-groep is vooral bekend van de prachtige horecapanden in Rhoon en Dordrecht. Meesterkok Ad Janssen is eigenaar van onder andere Het Kasteel van Rhoon, Bellevue Groothoofd hotel culinair en BIGGO restaurant, maar ook met catering werkt GasteRhoon al jaren op topniveau. ‘Wij kiezen voor de totale beleving van de gast en zet daarbij iedere keer weer een verrassend resultaat neer, passend bij de wens van de gast en diens doelgroep,’ aldus Nederveen. ‘Het is belangrijk dat je goed luistert en je verdiept in wat de gast voor ogen heeft.’

Voor meer informatie over de catering van GasteRhoon klik hier. Het hele verhaal deze week ook in het nieuwe magazine van Friends in Business. De bladpresentatie vindt woensdag plaats, in Kantine Walhalla. GasteRhoon verzorgt de catering. 

Meer nieuws