Gemeente Rotterdam kiest voor expertise van Flash

11-11-17

Flash Private Mobile Networks heeft de aanbesteding voor de full operational lease van portofoons voor de stadswachten van Toezicht & Handhaving van de gemeente Rotterdam gewonnen. Het gaat om de raamovereenkomst voor een lease van 1000 portofoons. Flash is momenteel druk bezig met de uitvoering van het project, om te zorgen dat alle stadswachten nog aan het einde van dit jaar veilig en zorgeloos kunnen communiceren met de nieuwe portofoons.

De initiële duur van de raamovereenkomst bedraagt vijf jaar. De opdracht behelst niet alleen de levering van de portofoons, maar ook dienstverlening. De nadruk van de opdracht ligt op een ongestoorde bedrijfsvoering voor de gemeente Rotterdam. Adrie van Kampen, Sales Director bij Flash en Account Manager voor de gemeente Rotterdam: “Een belangrijke reden om voor Flash te kiezen was ons Full Service Concept. Wij hebben de capaciteit om de gemeente Rotterdam volledig te ontzorgen.” Hij vervolgt: “Ook zocht de gemeente een opdrachtnemer die de expertise in huis heeft om innovaties en nieuwe technologieën te introduceren en daarover te adviseren. Flash is zo’n leverancier.”

Van Kampen is trots op zijn team. “De voorfase van deze aanbesteding was een leuk traject. We hebben als team keihard gewerkt. Het resultaat is een prachtige opdracht voor Flash. Wij werken er nu hard om aan de deadline voor het uitleveren van de portofoons te gaan halen en de gemeente Rotterdam tijdens de uitrol van het project en daarna volledig te ontzorgen. Daarvoor gebruiken we ons Online Klantenportal en kennis- en opleidingsplatform Flash Forward.”

Van Kampen: “Via onze elektronische leeromgeving Flash Forward stellen we gebruikerstrainingen beschikbaar voor alle stadswachten, voorafgaand aan de uitlevering van de nieuwe portofoons. De stadswachten worden getraind in het correct gebruik van de portofoons, wat bijdraagt aan veilige en efficiënte communicatie. De trainingen zijn 24/7 beschikbaar en geschikt om te herhalen, maar ook om tijdelijke of nieuwe stadswachten zeer snel te trainen.”

Meer nieuws