Ondernemerschap

Golfliefhebber Wim van Merkensteijn van Perfect Groep in magazine Friends in Business

Perfect Groep - Gouderak

In oktober staat Wim van Merkensteijn, directeur van Perfect Groep, in het nieuwe magazine van Friends in Business. Redacteur Marco Hendriks en fotograaf Jan Kok zochten Van Merkensteijn op bij Golfcenter Seve, waar hij regelmatig een balletje slaat. En hij niet alleen, veel partners van Friends in Business zijn vaak te vinden bij Seve. 

Bij Perfect Groep werkt ook in coronatijd vrijwel iedereen op de zaak. 'Wat ik heel mooi vind om te zien is dat onze medewerkers ontzettend graag naar de zaak komen', vertelde Van Merkensteijn al eerder. 'Vanaf het begin van de coronatijd eigenlijk. Je ziet het plezier, niet de angst. Gelukkig maar, want het grootste deel van onze logistieke werkzaamheden kunnen wij alleen maar op de zaak doen.'

Lees ook: Wim van Merkensteijn (Perfect Groep): ‘Je ziet bij ons het plezier, niet de angst’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Perfect Groep

Betrouwbare partner met ruim 60 jaar direct marketing ervaring. Van bestand tot klant... Of het nu gaat om het beheer van uw adressen, webbased applicaties, uw drukwerk, responsverwerking, verpakken en verzenden van uw mailing. Wij doen het, al jaren. En dit is nog slechts een greep uit alle mogelijkheden die wij u bieden.

Meer nieuws