Ondernemerschap

Handelsbanken en Friends in Business verlengen verbintenis

Handelsbanken - Barendrecht

Handelsbanken heeft de verbintenis met Friends in Business weer met een jaar verlengd. Handelsbanken is al 150 jaar een begrip, een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en bedrijven.

Duurzaamheid is bij Handelsbanken een integraal onderdeel van het dagelijks werk. Ze streven ernaar om een verantwoorde bijdrage te leveren aan de samenleving. Daarnaast willen ze een positief verschil maken voor hun klanten, medewerkers en de maatschappij.

Eerder dit jaar waren Riewing van Eerden (directeur vestiging Rotterdam) en Wim Tieleman (directeur vestiging Barendrecht) te gast in Studio Friends in Business bij presentator Frank Vijg.

Handelsbanken is een van oorsprong Zweedse bank die klein wil blijven om groot te zijn. ‘We willen onze klanten blijven kennen. Wat we niet willen is dat er massa’s klanten bij ons komen en dat het een kwestie wordt van een formuliertje invullen, stickertje erop, en we bellen nog wel een keer. Dat zal nooit de manier worden waarop wij werken’, aldus Wim Tieleman in Studio Friends in Business.

Lees ook: Wim Tieleman en Riewing van Eerden (Handelsbanken) in Studio Friends in Business

Dit artikel wordt u aangeboden door

Handelsbanken

Handelsbanken is een persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en bedrijven.

Meer nieuws