Ondernemerschap

Harry Noorlander (UBN Uitzendbureau): ‘Een laagdrempelige cultuur met een vrij hoog stroop je mouwen op-gehalte’

UBN Uitzendbureau - Rotterdam

UBN Uitzendbureau is in Rotterdam gevestigd op de Laan op Zuid. Het bedrijf, dat meerdere vestigingen heeft in Nederland, bemiddelt in logistieke en industriële banen. ‘Wij zijn niet dat hele grote bedrijf dat moeilijk te benaderen is’, zegt mede-eigenaar Harry Noorlander.

En dat is volgens hem de kracht van UBN Uitzendbureau. ‘We zijn erg lokaal. Een laagdrempelige cultuur, en een vrij hoog stroop je mouwen op-gehalte. En daarmee onderscheiden wij ons wel een beetje van grote aanbieders die alles doen’, vindt Noorlander (rechts op foto).

‘Wij zijn gefocust op de logistieke en industriële sector. Als je bijvoorbeeld onze mensen op de Laan op Zuid belt, weten zij echt wat er speelt in die specifieke branches.’

Noorlander was begin dit jaar te gast in Studio Friends in Business. Hij sprak uitgebreid met Jan Dirk Stouten over UBN Uitzendbureau.

Lees ook: Harry Noorlander (UBN Uitzendbureau) in Studio Friends in Business

Dit artikel wordt u aangeboden door

UBN Uitzendbureau

UBN Uitzendbureau is een middelgrote uitzendorganisatie. Wij richten ons op logistieke en industriële productiebanen tot MBO+ niveau. Onze vestigingen vind je in Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Groningen, Utrecht en Rotterdam.

Meer nieuws