Rotterdam

Hendrik van der Wyck en Herman Vaanholt vieren 25-jarig jubileum van De Tuin

The Boathouse Kralingen - Rotterdam

Hendrik van der Wyck en Herman Vaanholt vierden afgelopen week het 25-jarig jubileum van Restaurant De Tuin. ‘Een geweldige dag. Met prachtig weer, veel bekenden en geweldige artiesten’, zegt Jan Smit van Friends in Business.

De Tuin is gevestigd aan de Kralingse Plas, een prachtige locatie in Rotterdam. Heerlijk om een sloep of zeilboot te huren en te gaan varen met het gezin of met vrienden, en daarna een koud biertje of een glas rosé te pakken en uitgebreid te dineren op het riante terras van De Tuin.

Hendrik en Herman stonden al vaak in het magazine van Friends in Business. Toen zij in 1998 samen eigenaar werden van De Tuin van de Vier Windstreken kenden ze elkaar nauwelijks, maar ze bleken elkaar perfect aan te vullen. ‘We benutten elkaars sterke kanten’, vertelde Hendrik een paar jaar geleden.

‘Het is prettig om samen te ondernemen. Ik vind het gezellig als Herman erbij is. Het gaat niet alleen om geld verdienen, het moet vooral leuk zijn.’

Vakman

Herman: ‘Toen ik de Tuin had gekocht, zei een wederzijdse vriend dat ik eens met die Van der Wyck moest gaan praten. Ik kwam zelf niet uit de horeca en ik had een vakman nodig. Hendrik had al eerder een restaurant gehad. We hebben hier een half uurtje aan de leestafel gezeten en toen waren we het eens over hoe we het gingen doen.’

‘De Tuin was de droom van iedere horecaondernemer, daar hoefde ik niet lang over na te denken’, aldus Hendrik. In 2016 openden de horecaondernemers ook The Boathouse Kralingen.

In The Boathouse Kralingen vindt ieder jaar de Rotterdam Business Party plaats. Tijdens dat evenement van Friends in Business wordt het nieuwe magazine gelanceerd. Dit jaar is dat op 20 november.

Dit artikel wordt u aangeboden door

The Boathouse Kralingen

The Boathouse Kralingen heeft begin april 2016 haar deuren geopend aan het strand van de Kralingse Plas in Rotterdam. Een indrukwekkend paviljoen van glas, half rond gebouwd. Dit gebouw is ingericht als splinternieuwe evenementenlocatie voor Rotterdam.

Meer nieuws