‘Het is belangrijk dat je goed luistert en je verdiept in wat de gast voor ogen heeft’

30-12-17

In januari verschijnt het nieuwe magazine van Friends in Business. Nummer 122, met de Rotterdamse zakenman Peter Goedvolk op de cover. Ook schrijft hij als nieuwe columnist zijn eerste column in de komende editie.

Natuurlijk staan er veel meer prachtige en persoonlijke verhalen in het magazine, ook weer in het januarinummer van 2018. Met drie voormalig voorzitters van de Kamer van Koophandel Rotterdam bijvoorbeeld, Joop van Caldenborg, Frans Lavooij en Jos van der Vegt.

Redacteur Martin Dekker interviewde Nathalie Nederveen, catering- en eventmanager van de GasteRhoon-groep, vooral bekend van de prachtige horecapanden in Rhoon en Dordrecht. Meesterkok Ad Janssen is eigenaar van onder andere het Kasteel van Rhoon, Bellevue Groothoofd hotel culinair en BIGGO Restaurant. 

Ook met catering op locatie staat de GasteRhoon-groep garant voor culinair topniveau. ‘Het is belangrijk dat je goed luistert en je verdiept in wat de gast voor ogen heeft,’ zegt Nederveen. ‘Iedere gast, of het nu een grote of kleine partij is, verdient op elk moment de volle aandacht. Het mag geen routine worden. We willen steeds blijven verrassen.’

Het hele verhaal in januari in het nieuwe magazine van Friends in Business. Op 24 januari vindt de bladpresentatie plaats in Kantine Walhalla op Katendrecht. 

Klik hier om naar de website te gaan van de GasteRhoon-groep. 

Meer nieuws