‘Het is de truc om datgene te doen, wat je echt leuk vindt’

21-12-17

Eind januari verschijnt het nieuwe magazine van Friends in Business. Op de 24-ste van die maand vindt de bladpresentatie plaats in Kantine Walhalla op Katendrecht. Met Jan Dirk Stouten als presentator, Harry-Jan Bus als sidekick én veel leuke gasten.

In het komende magazine uiteraard weer veel bijzondere verhalen. Met de Rotterdamse zakenman Peter Goedvolk bijvoorbeeld, die ook zijn eerste column schrijft voor Friends in Business, drie voormalig voorzitters van de Kamer van Koophandel Rotterdam in gesprek met Stouten (hoofdredacteur) en Frank Vijg (eindredacteur), en ook een verhaal over de Adromi Groep, van Anton van der Linde.

Bij 25 jaar geleden richtte hij met zijn compagnon Adromi op, dat staat voor Adviesbureau voor ruimtelijke ordening en milieu. ‘Het is de truc om datgene te doen, wat je echt leuk vindt en dan is de rest een afgeleide,’ zegt Van der Linde.

‘We begonnen ons bedrijfje vanuit huis, verhuisden daarna naar Zwijndrecht en lieten vervolgens ons kantoor bouwen in Hendrik-Ido- Ambacht. In 2000 is mijn compagnon met pensioen gegaan en heb ik het bedrijf met twee andere mensen voortgezet.’ De Adromi Groep bestaat uit drie specialismen, namelijk advies, training en detachering.

Het hele verhaal komende maand in het Friends in Business-magazine. Klik hier om naar de website te gaan van Adromi Groep.

Meer nieuws