Ondernemerschap

‘Megatrots op publieksprijs van LEF-prijs 2022’

CurrentWerkt - Rotterdam

Prachtige waardering voor CurrentWerkt: het uitzendbureau van eigenaar Hilal Makhoukhi viel woensdag in de prijzen bij de uitreiking van de LEF-prijs 2022. CurrentWerkt ontving de publieksprijs.

‘We zijn megatrots,’ zegt Hilal, die met CurrentWerkt genomineerd was in de categorie Groeiende organisaties. Die prijs ging naar Kaapse Brouwers. ‘We feliciteren hen van harte, net als de andere winnaars Lunch Bunch (categorie startups, red.) en Stichting Sintvoorieder1 (categorie duurzame organisaties, red.). De publieksprijs is ook fantastisch. We willen iedereen bedanken die op ons heeft gestemd. En ik zou zeggen: stay tuned, want er zit veel gaafs aan te komen vanuit Rotterdam-Zuid!’

De LEF-prijs wordt door De Maatschappij (Departement Rotterdam) uitgereikt aan Rotterdamse organisaties die in het afgelopen jaar lef hebben getoond. De Maatschappij, Departement Rotterdam neemt initiatieven die bijdragen aan vernieuwing en een sterke, ondernemende samenleving. De LEF-Prijs is daar het boegbeeld van. Met de prijs wordt betekenisvol ondernemerschap gestimuleerd vanuit de driehoek bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen.

CurrentWerkt is een uitzendbureau dat zich richt op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en dan voornamelijk mensen met een detentieachtergrond. Het motto van het bedrijf: van detentie naar potentie. Het bedrijf ontving eerder dit jaar de prestigieuze Nieuwe Helden-prijs.

Dit artikel wordt u aangeboden door

CurrentWerkt

Wij streven naar een inclusieve samenleving

Meer nieuws