Rotterdam

Hilal Makhoukhi (CurrentWerkt): ‘Met Oranje Burgerzz kansenongelijkheid verminderen’

CurrentWerkt - Rotterdam

BraveBurgerzz werkt de komende weken aan het verminderen van kansenongelijkheid in Rotterdam. Het cateringconcept van CurrentWerkt is aangesloten bij de actie ‘Oranje Voor Goed’ van Voor Goed // Aanjagers van sociaal ondernemerschap. Brave Burgerzz verkoopt de komende weken Oranje Burgerzz en doneert 10% van de winst aan stichting Chance to Influence.

‘Vanuit onze expertise binnen de re-integratie zien we dat problematiek van de kandidaten vaak al op jongere leeftijd ontstaat. Wij maken écht verschil en kijken ook naar de jongeren. Het doel van Chance to Influence sluit daar perfect bij aan. Zij willen jongeren in hun eigen kracht versterken en hun talenten ontwikkelen, zodat zij op langere termijn een rol kunnen vervullen in de samenleving,’ zegt Hilal Makhoukhi, directeur van CurrentWerkt.

‘Wij zijn trots dat wij op deze manier bijdragen aan de toekomst van Rotterdamse kinderen en kansengelijkheid. Samen stropen we de mouwen op voor een saamhorige Koningsdag in Rotterdam!’, aldus Hilal.

Bestel en draag bij!
Draag jij ook je steentje bij? Bestel dan nu je Oranje Burgerzz lunch via (085) 070 28 90! Je kunt kiezen uit de Brave Oranje Burger (vega) en de naar burgemeester Aboutaleb vernoemde Brave Burgemeester (met kalfsgehakt). Vergaderen met de lekkerste burgerzz, het kan via Brave Burgerzz en CurrentWerkt!

Dit artikel wordt u aangeboden door

CurrentWerkt

Wij streven naar een inclusieve samenleving

Meer nieuws