Hogenbirk Bedrijfswagens levert 29 Mercedes-Benz trucks aan VHC Kreko

26-03-19

Hogenbirk Bedrijfswagens heeft in de afgelopen periode gefaseerd een order van in totaal 29 Mercedes-Benz trucks aan VHC Kreko uitgeleverd. Het Moerdijkse bedrijf nam recentelijk een nieuwe Actros 2445 LS trekker in gebruik. De Mercedes-Benz truck is de bekroning op de order, bestaande uit de modellen Atego, Antos en Actros.

Voor extra veiligheid is de Actros voorzien van een uitgebreid veiligheidspakket met onder meer Active Brake Assist 4 en is een 360 graden camerasysteem achteraf opgebouwd. De cabine is onder meer uitgerust met sterrenhemel, een soundsysteem en de comfort bestuurdersstoel. Maar vooral het exterieur van de Actros valt op. Naast de herkenbare gele kleur springen de Dura-Brights met chromen naafdoppen, rode ledlampen achter de fenders, verlichting in de skirts, de chromen grille, de verstralers, luchthoorns en de toplichten in het oog. De zijkant en achterkant achter de schotel zijn volledig dichtgebouwd. Naar verwachting gaat deze Actros jaarlijks zo’n 90.000 kilometer rijden. 

VHC Kreko is een internationale groothandel voor horeca en grootverbruik, met vijf vestigingen in Moerdijk, Ede, Goes, Hellevoetsluis en Pijnacker.

Meer nieuws