Ondernemerschap

Hotel of the Year Award voor Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Bilderberg Parkhotel & Restaurant The Park - Rotterdam

Bilderberg Parkhotel Rotterdam heeft deze week in Keulen een ‘Hotel of the Year 2018 Award’ gewonnen in de categorie <200 kamers bij Event Hotels/Bilderberg. ‘We zijn ontzettend trots op ons team en uiteraard onze gasten, die ervoor hebben gezorgd dat wij van de in totaal 82 deelnemende hotels deze eervolle award mogen ontvangen’, zegt directeur Erik de Wit.

‘Een award winnen als team is iets bijzonders’, vult Senior Director of Dales Tony Mastrantuono aan. ‘We zijn dankbaar voor deze prachtige erkenning.’

Bilderberg Parkhotel Rotterdam zit niet stil. ‘We zijn bezig met renovaties in het hotel. We krijgen er vijf executive kamers bij en onze sauna wordt volledig gerenoveerd. Kleine dingen die het hotel weer op scherp houden en voor de klant nog toegankelijker maakt’, vertelde Mastrantuono eerder voor de camera van Friends in Business. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Bilderberg Parkhotel & Restaurant The Park

“De aanstekelijke buzz van een dynamische havenstad, de grootstedelijke grandeur van een luxe hotel, met rustige en comfortabele kamers om weer helemaal op te laden. Parkhotel Rotterdam heeft het allemaal”...!

Meer nieuws