Ondernemerschap

Housing and Yachting: een jacht charteren zonder het schip in te gaan

Housing & Yachting - Rotterdam

Als je het schip niet in wilt gaan maar je wilt deze zomer wél varen op de Middellandse of Caribische Zee, neem dan Michel Velthuizen van Housing and Yachting in de arm. Hij voorkomt dat jij bedrogen uitkomt bij het charteren van een luxe jacht, catamaran of motorboot.

Uitgerust met een helikopterplatform, een lift, een jacuzzi op het dek, een bioscoop, gym, sauna en spa staat jou op de M/Y Princess L uit Griekenland een droomvakantie te wachten. De zes bemanningsleden aan boord ontzorgen jou en je gezelschap -er is ruimte voor twaalf passagiers- op alle fronten. Maar voordat je 62.500 euro in het hoogseizoen of 59.000 euro in het laagseizoen neertelt voor een week op de M/Y Princess L wil je vast weten met welke maatschappij je in zee gaat. Of er stiekem geen addertje onder het gras schuilt in dat Griekse contract?

Michel Velthuizen kent als eigenaar van Housing and Yachting zijn pappenheimers in de nautische sector. Hij beschikt over de juiste connecties ter plekke, hij werkt louter samen met bonafide partijen. Alles is dankzij hem juridisch afgetimmerd voordat jij aan boord stapt.

Moderne motorboten in diverse havens tussen Málaga en Marbella en op de Balearen zijn via hem voor één dag te charteren. Een andere eendaagse optie is de Apache, die ligt afgemeerd op Curaçao. Deze stoere catamaran, inclusief bar, barbecue, muziekinstallatie en doucheruimtes, kun je afhuren voor een trip naar het paradijselijke Klein Curaçao of voor beach hopping. Er zijn voldoende snorkelsets aanwezig om er de onderwaterwereld te verkennen. Het totale aanbod van Housing and Yachting is hier te bekijken.

Beschik jij over een eigen jacht, catamaran of motorboot? Michel Velthuizen is eventueel in te huren voor het onderhoud en het schilderwerk als het vaarseizoen voorbij is, ongeacht de ligplaats. Hij geldt als een botenmakelaar met twee rechterhanden. Hij is namelijk tevens eigenaar van Maxion Totaalonderhoud in Dordrecht.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Housing & Yachting

We talk luxury worldwide

Meer nieuws