Imran Bhatti (Autohaag Zeeuw) over FIB TV: ‘Evenement dat anders is dan anders’

05-09-19

‘We wilden graag een zakelijk evenement organiseren dat anders dan anders is’, vertelt Imran Bhatti (manager fleetsales Autohaag Zeeuw) over de uitzendingen van Friends in Business TV deze zomer in de Kia-showroom van Autohaag Zeeuw in Rotterdam.

In het komende magazine van Friends in Business een uitgebreide terugblik op de opnames, waarin de toekomst van de automobiliteit werd besproken voor relaties van de autodealer en Friends in Business. ‘Het is prettig om elkaar eens in een andere setting te spreken; dan bespreek je toch andere dingen. Daarnaast bieden we door de ontwikkelingen in onze branche te bespreken ook inhoudelijk onze meerwaarde. Bovendien kunnen onze relaties na afloop nog vragen stellen aan mensen die ze ook niet iedere dag spreken’, aldus Bhatti.

Presentator Frank Vijg, Jan Dirk Stouten en tafelheer Gerard Kemkers zaten aan tafel met Jan A. Hofstede van Autohaag Zeeuw, Dick Tijdeman van Forward Lease en Arthur van Mook van Total Nederland. De uitzendingen zijn terug te vinden op de website van Recht uit Rotterdam. Hieronder enkele foto’s van Mirjam Lems.

Het najaarsnummer van Friends in Business wordt op 23 september gepresenteerd tijdens de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen.

Meer nieuws