Ondernemerschap

IW Zuid-Holland blijft verbonden aan Friends in Business

IW Zuid-Holland - Rijswijk

IW Zuid-Holland houdt zich bezig met instroom van nieuwe techneuten voor de technische installatiebranche. Naast hun marketing- en communicatiekanalen hechten zij een groot belang aan netwerken. Zo ook het Friends in Business netwerk.

Cor van den Heuvel vertelt waarom IW Zuid-Holland de verbintenis met Friends in Business heeft verlengd. ‘Gewoon, omdat het hands on is, korte lijnen, mooi netwerk, professioneel en grote spreiding. Ons belang zit niet in het verkrijgen van directe business uit het netwerk zelf, maar we proberen de mens, de ouder(s) achter het netwerk te bereiken om hen te laten zien in wat voor mooie branche we werkzaam zijn. En hoeveel potentie (lees: toekomstperspectief) er aanwezig is, zodat zij kunnen helpen bij de toekomstkeuzes van hun kinderen, neefjes, nichtjes maar ook via familie, vrienden en relaties. Via Friends in Business hebben we veel exposure, zowel binnen als buiten de regio. Vandaar dat we de verbintenis verlengd hebben.’

Lees ook: ‘Veilig werken doen we samen’

In september starten de potentiële Monteurs in Opleiding. Op 5 september wordt met zo’n 100 nieuwe Monteurs in Opleiding en de vaste staf de Fit to Start periode ingeluid. De monteurs in Opleiding worden voorbereid op hun start bij de leer- werkbedrijven, waar ze een mooie toekomst tegemoet gaan. Toekomst door Techniek!

Dit artikel wordt u aangeboden door

IW Zuid-Holland

IW bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Meer nieuws