Ondernemerschap

IW Zuid-Holland sluit zich aan bij Friends in Business

IW Zuid-Holland - Rijswijk

‘Wij zijn het epicentrum van alles wat met installatietechniek te maken heeft.’ Dat zegt Cor van den Heuvel, directeur van IW Zuid-Holland. Het opleidingsbedrijf in de regio voor de installatiebranche heeft zich aangesloten bij Friends in Business. ‘Wij zijn ontzettend blij dat dit mooie bedrijf voor ons heeft gekozen’, aldus hoofdredacteur Jan Dirk Stouten.

IW Zuid-Holland heeft opleidingslocaties in Rotterdam, Dordrecht, Rijswijk en Leiden. ‘Hierdoor zijn we altijd dichtbij de klant (de technische installatiebedrijven), bij technische talenten en dichtbij wat er in de regio speelt', vertelt Van den Heuvel. ‘Al onze locaties zijn regionale kenniscentra voor iedereen die langs wil komen. Wij zetten ons actief in voor de toekomst van de techniek in Nederland.’

Samenwerking

'We kijken uit naar de samenwerking met Friends in Business. Met een aantal partners hebben wij al een goede relatie, maar we leren in de komende tijd ook graag nieuwe partners kennen', aldus Van den Heuvel, die naast directeur van IW Zuid-Holland ook een fervent golfliefhebber is.

Dit artikel wordt u aangeboden door

IW Zuid-Holland

IW bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Meer nieuws