Jan Sanders van PKF Wallast nieuwe hoofdredacteur BtwBrief

21-12-20

Jan Sanders, BTW-partner en vestigingsleider van PKF Wallast Delft, is aangesteld als de nieuwe hoofdredacteur van BtwBrief. Deze rol zal hij samen vervullen met Cora Ettema, advocaat- generaal bij de Hoge Raad.

BtwBrief is decennialang een begrip in BTW-land. In het door Wolters Kluwer uitgegeven maandblad schrijven auteurs met verschillende achtergronden (advieskantoren, bedrijfsleven, Belastingdienst, ministerie van Financiën, universiteiten, rechterlijke macht) over ontwikkelingen in de BTW en aanverwante fiscale rechtsgebieden zoals de overdrachtsbelasting.

Sanders, die sinds 2019 het BTW-team bij PKF Wallast leidt, is een veelgevraagd auteur in binnen- en buitenland en schreef al met grote regelmaat voor BtwBrief. Hij neemt nu het stokje over van zijn vader (Jan Sanders sr., vice-president Gerechtshof Den Haag), die in 2021 met pensioen gaat.

Als hoofdredacteur zal Sanders zich richten op nieuw talent. 'Het afgelopen jaar heb ik al een aantal nieuwe auteurs aangedragen die ondertussen hun debuut hebben gemaakt', aldus Sanders. 'Verder kijk ik enorm uit naar de samenwerking met Cora.' In januari 2021 verschijnt de eerste BtwBrief onder de nieuwe hoofdredactie. 

Meer nieuws