Ondernemerschap

Jan Willem Jongebreur en Peter Reulen (Ormer ICT) in Studio Friends in Business: ‘Feyenoord rode draad in leven en werk’

Ormer ICT - Schiedam

Jan Willem Jongebreur (algemeen directeur) en Peter Reulen (directeur outsourcing) van Ormer ICT waren onlangs te gast in Studio Friends in Business.

Om met presentator Jan Dirk Stouten onder meer te praten over Feyenoord, waar beiden groot fan van zijn en Ormer ICT al jaren een samenwerkingsverband mee heeft. Over schaatsen, hun persoonlijke band én de toekomst van Ormer ICT. 

In de komende weken zijn meer partners van Friends in Business bij ons te gast in de studio. Ormer ICT verlengde eerder dit jaar de verbintenis met Friends in Business. 

Kijk hieronder naar de hele uitzending van Studio Friends in Business met Jan Willem Jongebreur en Peter Reulen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws