Rotterdam

Jan Willem Jongebreur: ‘Ik ga de 40 jaar volmaken bij Ormer ICT’

Ormer ICT - Schiedam

Ormer ICT bestond in oktober 2022 30 jaar. Oprichter Jan Willem Jongebreur is als algemeen directeur nog volop betrokken bij het bedrijf. ‘Tijdens het jubileumfeest heb ik gezegd dat ik de 40 jaar ga volmaken. Dus ik moet nog negenenhalf jaar,’ zei hij onlangs met een knipoog, tijdens een businesslunch van Friends in Business in Kaat Mossel.

‘Niet dat ik aan het aftellen ben, hoor,’ haastte Jan Willem zich te zeggen. Werken bij Ormer ICT is namelijk alles behalve een straf. ‘We hebben heel mooie plannen. Wij doen drie dingen: we detacheren IT-mensen, we bouwen software en we doen IT-beheer. Op alle drie de takken zitten mensen die vol ambitie zijn naar de toekomst toe. Ik vind het alleen maar mooi dat ik daarbij mág zijn.’

Bekijk het volledige interview met Jan Willem in de videospeler. Hierin vertelt hij ook over het begin van 2023 voor Ormer ICT en alle leuke dingen die het bedrijf doet voor zowel medewerkers als (potentiële) klanten.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ormer ICT

Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy. Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Meer nieuws