Ondernemerschap

‘Campagne met uitvaartwensenboekjes is gigantisch succes’

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV - Rotterdam

‘Liefst 85 procent van de mensen weet niet hoe de uitvaart van zijn of haar partner eruit moet zien’, vertelt Jean-René Meenhuis van Meenhuis & van der Kraan Uitvaartzorg tijdens de Rotterdam Business Party voor onze camera.

Met de serie “Laten we het er toch maar even over hebben” vraagt het Rotterdamse bedrijf daar aandacht over. Vijf bekende Rotterdammers gaan in gesprek met Jan Dirk Stouten over de dood. ‘John de Wolf, Ruth Jacott, Leontien Zijlaard-van Moorsel, Hugo Borst en Herman Hell. De Wolf zat echt met zweet in zijn handen’, vertelt Jean-René.

‘We hebben 750 uitvaartwensenboekjes laten drukken en krijgen veel positieve reacties. Ik kan na een maand wel zeggen dat het een gigantisch succes is. Dagelijks komen er aanvragen binnen. We hebben nu al 400 boekjes verzonden.’ Met het uitvaartwensenboekje leg je al je uitvaartwensen vast en neem je de zorg weg van de nabestaanden.

Kijk hieronder naar het gesprek met Jean-René Meenhuis:

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV

De uitvaartwensen van nabestaanden staan bij Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg centraal. Een uitvaart biedt u immers de gelegenheid om voor de allerlaatste keer respectvol, persoonlijk en liefdevol afscheid te nemen van uw dierbare.

Meer nieuws