Ondernemerschap

Jean René Meenhuis (Meenhuis Uitvaartzorg): ‘Wij zijn ook repatriëringen gaan doen’

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV - Rotterdam

Jean René Meenhuis was in april aanwezig bij een businesslunch van Friends in Business in Bilderberg Parkhotel Rotterdam. Als nieuwe Friend. Meenhuis staat met Meenhuis Uitvaartzorg ook in het komende magazine. Op 21 mei wordt de zomereditie gepresenteerd.

De 54-jarige Meenhuis zit al 34 jaar in de uitvaartzorg. ‘Met drie vestigingen in de regio Rijnmond. Sinds april vorig jaar zijn wij ook repatriëringen gaan doen. Veel mensen die hier in Rotterdam komen te overlijden willen terug naar het land van herkomst. Daar verzorgen wij de repatriëring voor’, aldus de Rotterdammer. 

Meenhuis Uitvaartzorg heeft sinds kort een eigen mobiele app. Deze app van bevat verschillende mogelijkheden rondom een uitvaart. Zo kunt u bijvoorbeeld uitvaartkisten, rouwauto's, rouwboeketten of drukwerk bekijken.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV

De uitvaartwensen van nabestaanden staan bij Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg centraal. Een uitvaart biedt u immers de gelegenheid om voor de allerlaatste keer respectvol, persoonlijk en liefdevol afscheid te nemen van uw dierbare.

Meer nieuws