Ondernemerschap

Jeroen Blom (SIGN-PARTNERS): ‘Veel vragen om bedrijven coronaproof te maken’

SIGN-PARTNERS - Steenbergen

Nu de corona-maatregelen van het kabinet langzaam versoepelen, denken veel bedrijven na over hoe verder te gaan in de komende onzekere periode. SIGN-PARTNERS, de specialist op het gebied van bewegwijzering, merkt dat ook. ‘Wij krijgen veel vragen vanuit bedrijven, instellingen en gemeenten om panden en terreinen coronaproof te maken’, vertelt Jeroen Blom.

‘Twee weken geleden hebben wij de Koopgoot in Rotterdam nog helemaal coronaproof gemaakt in opdracht van Cushman & Wakefield Nederland. Wij hebben het 6 Feet Retail-concept geproduceerd en aangebracht. Een groot project. Ook bij het Erasmus MC zijn wij de afgelopen weken druk bezig geweest met allerlei coronamaatregelen en routing. Meer bedrijven denken na hoe in coronatijd verder te gaan en wij kunnen daar zeker bij helpen’, aldus Blom.

SIGN-PARTNERS gaat volgend jaar zomer verhuizen naar een nieuw onderkomen pal aan de A4, tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen.

Lees ook: Jeroen Blom (SIGN-PARTNERS): ‘In de zomer van 2021 naar nieuw onderkomen’

Dit artikel wordt u aangeboden door

SIGN-PARTNERS

SIGN-PARTNERS is een dynamisch bedrijf en produceert, levert en monteert: bewegwijzering, gevel- en dakreclames, folie- en autobelettering en reclamedoeken.

Meer nieuws