Ondernemerschap

JEX jongste bedrijf in LinkedIn Top 10 Startups 2022

JEX - Barendrecht

Van drie labels aan het begin van het jaar, naar meer dan een dozijn aan nieuwe oplossingen halverwege juli. Van het werven van personeel via social media en onze recruiters, naar abri’s door heel Rotterdam. Samengevat? Van een kleine 100 werknemers, naar inmiddels 185 JEX’ers.

Waar je bij JEX niet meer om het woord ‘groei’ heen kan, laten ze nu dan ook met trots zien dat het gebruik van het woord ‘groei’ niet ongegrond is. Het bedrijf van algemeen directeur Nick Hillebrand staat in 2022 namelijk op 8 van LinkedIn’s ranglijst voor Top 10 startups in Nederland! Het meest bijzondere aan deze positie? JEX is het enige bedrijf in deze Top 10 dat pas net iets langer dan een jaar bestaat.

De LinkedIn ranglijst voor startups is gebaseerd op personeelsgroei, interactie met het bedrijf en haar medewerkers op LinkedIn, de interesse in vacatures en de mate waarin het bedrijf in staat is om het beste talent aan te trekken. Precies de factoren waar JEX op heeft gefocust de afgelopen maanden.

Waar de Top Startups in 2021 technologie inzetten voor een duurzamere, veiligere en efficiëntere toekomst, staat 2022 in het teken van jonge bedrijven die creatief en wendbaar zijn. De efforts zijn dus niet voor niets geweest. They #WorkAsOne.

Lees hier het LinkedIn artikel over de Top 10 Startups.

Dit artikel wordt u aangeboden door

JEX

Jex.nl is een online platform voor de carrière markt waarbij JEX door technologie en data de gebruiker de volledige cyclus begeleid.

Meer nieuws