Ondernemerschap

JEX langer verbonden aan Friends in Business

JEX - Barendrecht

JEX heeft de verbintenis met Friends in Business met een jaar verlengd. Het Rotterdamse bedrijf is in de afgelopen jaren fors gegroeid. Begin 2021 werkten er nog 16 mensen bij het online carrièreplatform, inmiddels zijn dat er liefst 200. JEX zoekt nog steeds mensen.

JEX is sinds het voorjaar van 2021 gevestigd in een prachtig pand in Rotterdam-Kralingen, maar gaat in 2023 alweer verhuizen naar De Brug, het voormalig hoofdkantoor van Unilever. ‘Door de explosieve groei van JEX waren we binnen een paar maanden na het betrekken van ons vorige kantoor alweer op zoek naar een groter gebouw.

We zochten een omgeving waar we langer door kunnen groeien, ambities waar kunnen maken en waar we bovendien midden in de samenleving staan’, liet Hillebrand een week geleden weten. Vanaf medio 2023 betrekt JEX het iconische gebouw aan de Nieuwe Maas.

Samenwerking met Feyenoord

Sinds de zomer van 2021 is JEX ook Official Training Partner van Feyenoord. ‘Wij zijn zeer trots dat we ons zo vroeg in het bestaan van JEX al mogen verbinden aan een club als Feyenoord’, vertelde Hillebrand een jaar geleden tijdens de contactondertekeningen.

‘Vanaf de eerste bespreking lagen we op één lijn op het gebied van drive en ambitie. Wij groeien enorm hard en innoveren iedere dag. Middels het Official Training Partnership met Feyenoord koppelen wij onze groeidoelstellingen aan de marketingkracht van Feyenoord.’

JEX is sinds 2020 aan Friends in Business verbonden.

Dit artikel wordt u aangeboden door

JEX

Jex.nl is een online platform voor de carrière markt waarbij JEX door technologie en data de gebruiker de volledige cyclus begeleid.

Meer nieuws