Ondernemerschap

Jonge advocaten BASE: ‘Kwaliteit, hard werken en eruit halen wat erin zit’

BASE Advocaten - Rotterdam

Op 24 mei wordt het nieuwe magazine van Friends in Business gepresenteerd. Met natuurlijk weer veel mooie en persoonlijke verhalen. Zo bracht redacteur Martin Dekker een bezoek aan BASE Advocaten, waar hij met drie jonge advocaten sprak.

Marlotte Reckers (26) trad in 2017 in dienst en is actief binnen de sectie Arbeidsrecht. Max Luiten (26) kwam een jaar eerder en houdt zich bezig met ondernemingsrecht, net als Mirjam Klompenhouwer (31), die in 2017 van een groot kantoor overstapte naar BASE.

‘Door wisselende ervaringen bij stages wist ik wat ik wilde: een wat kleiner kantoor, in elk geval in Rotterdam en met een Rotterdamse cultuur. Nou, veel Rotterdamser dan BASE wordt het niet,’ aldus Luiten. 

‘De sfeer is goed, we hebben een hecht team. Deze combinatie wilde ik: kwaliteit, hard werken en eruit halen wat erin zit, en dat in een vertrouwde sfeer,’ voegt Klompenhouwer toe. 

Het hele verhaal later deze maand in het nieuwe magazine van Friends in Business.

Dit artikel wordt u aangeboden door

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Meer nieuws