Ondernemerschap

Jonge ondernemers van FlexxGroup in magazine Friends in Business

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

Leonard de Lange en Roland van Pelt van FlexxGroup staan in het nieuwe magazine van Friends in Business. De jonge ondernemers kwamen in actie toen de omzet vanwege de uitbraak van corona wegviel.

'Ik dacht: het gaat me toch niet gebeuren dat waar ik vijf jaar met mijn maatje voor heb gevochten zomaar instort…', vertelt Van Pelt in het komende nummer. 

‘Corona is zoiets groots, daar kun je je niet tegen wapenen. Zowat alle sectoren waarvoor we actief zijn, kwamen stil te liggen’, aldus De Lange.

Lees ook: Leonard de Lange (FlexxGroup): ‘Wij staan weer klaar voor de gasten van Kaat Mossel'

Het hele verhaal in oktober in ons nieuwe magazine. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws