Mobiliteit en vervoer

Jos Sollie (M. de Koning Autobedrijven): ‘Verschillende vormen van vervoer met elkaar verbinden’

Maas-De Koning - Capelle aan den IJssel

M. de Koning Autobedrijven heeft een mooi 2019 achter de rug, maar de blik is bij directeur Jos Sollie weer snel gericht op 2020. Het familiebedrijf gaat iets nieuws doen dit jaar. ‘Lease a Bike, we gaan dus ook in de fietsen’, vertelt Sollie tijdens een lunch van Friends in Business eind vorig jaar in restaurant JAQ van Hilton Rotterdam.

‘Wat heel actueel is in onze branche is de vraag: hoe kom je op een duurzame manier van a naar b. Wij gaan zowel voor de particuliere als zakelijke markt dit jaar met initiatieven komen, gericht op multimobiliteit. Zo komen wij voor de zakelijke markt met een mobiliteitskaart, waarin wij het mogelijk maken om de verschillende vormen van vervoer (auto, fiets en openbaar vervoer) met elkaar te verbinden.’

M. de Koning Autobedrijven doet dit met een duidelijke reden. ‘Niet omdat wij denken dat de rol van de auto zoals die nu is eindig is, maar omdat we denken dat gelet op alle trends en ontwikkelingen, wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan een leefbare stedelijke omgeving', aldus Sollie. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Maas-De Koning

Persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en kwaliteit. Dat is kenmerkend voor M. de Koning. Met 170 gemotiveerde professionals werken wij aan één gezamenlijk doel: zorgeloze mobiliteit voor onze klanten. Kortom, u staat bij ons centraal!

Meer nieuws