Ondernemerschap

Kennissessie KPMG en Friends in Business in teken van belastingen op 12 april

KPMG - Rotterdam

Friends in Business organiseert in samenwerking met KPMG op 12 april een kennissessie die in het teken staat van Belastingen. Onder leiding van Robbert Hoyng (partner KPMG Meijburg & Co) bespreken we de omgang met de Belastingdienst en de fiscale positie van ondernemingen anno 2022.

Wil je als partner van Friends in Business bij deze interessant bijeenkomst zijn? Stuur dan een mail naar Carolien de Graaf (carolien@friendsinbusiness.nl).

Ontwikkelingen rond convenanten, horizontaal toezicht en het beheersen van de fiscale positie van de onderneming (tax control framework en datamanagement) zijn onderwerpen die aan de orde komen tijdens de kennissessie bij Van der Valk ARA in Zwijndrecht. Klik hier voor meer informatie.

Eind vorig jaar organiseerden Friends in Business en KPMG ook een kennissessie. Met onze partners waren we destijds te gast bij Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam en tijdens de sessie gingen we in op de succesfactoren van snel veranderende en groeiende organisaties.

Lees ook: Kennissessie KPMG en Friends in Business over ‘Verandermanagement’

Dit artikel wordt u aangeboden door

KPMG

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in audit, tax en advisory. KPMG Meijburg & Co is specialist in tax in Nederland. We werken voor een brede groep opdrachtgevers: grote (inter)nationale ondernemingen, middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en overheden.

Meer nieuws