Kijk snel! Vacature Friends in Business

03-02-21

Ben jij een backoffice- en administratief-medewerker(ster) met ervaring en klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder en reageer direct!

Wat ga je doen?

Als backoffice- en administratief medewerker(ster) ben je de spreekwoordelijke spin in het web binnen onze organisatie. Je beheert de bestanden met onze partners en bijbehorende gegevens, maakt contracten op, verzorgt mailings, maakt planningen en helpt mee met de organisatie van onze kleine en grote evenementen 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het geven van administratieve ondersteuning op verschillende activiteiten van onze organisatie. Het is een grote pré als je daarnaast in staat bent onze social mediakanalen te beheren.

Bij onze business-events ga je representatief aan de slag als gastheer of vrouw. Je beschikt over een proactieve werkhouding. Je denkt graag mee en je bent zelfstandig.

Wat wordt er van jou verwacht?

– Ervaring in een soortgelijke rol
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
– Organisatorisch ben je een kei en je bent zeer punctueel
– Uitgebreide kennis van Microsoft Office; Word, Excel, Outlook etc.
– Ervaring met social mediakanalen beheer is een grote pré

Wie zijn wij?

Friends in Business is het grootste cross-mediale communicatie platform voor de zakelijke markt van Rotterdam. We geven al sinds 1987 een magazine uit, berichten online dagelijks over de bij ons aangesloten bedrijven en organiseren events.

Naast je activiteiten voor Friends in Business ben je ook actief voor Recht uit Rotterdam (rur.nl) dat programma's maakt voor alle Rotterdammers en iedereen die iets met onze stad heeft.

Wij zijn een ambitieuze en krachtige organisatie. Wij hanteren korte lijnen en zijn gevestigd in Rotterdam, recht tegenover de Kuip.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsovereenkomst op basis van 32-40 uur.

Naast een marktconform salaris van €30k – €33k bieden wij:

– Veel verantwoordelijkheid

– Een uitdagende functie

– Geen saaie maar een gevarieerde baan

– Ruimte voor initiatief

Kom jij ons team versterken? Stuur jouw motivatiebrief en cv naar jandirk@jandirkstouten.nl en wij zullen spoedig contact met je opnemen.

Meer nieuws