Ondernemerschap

Kijkje achter de schermen bij Rijnmond-Bouw

Rijnmond Bouw Zuid - Schiedam

Rijnmond-Bouw geeft een kijkje achter de schermen met een anderhalve minuut durende video op de werkplaats. Directeur Frank Knotter en Antoin Schrier (bedrijfsleider locatie Schiedam) komen aan het woord.

'Rijnmond-Bouw is het opleidingsbedrijf voor iedereen die interesse heeft om in de bouw aan de slag te gaan', zegt Knotter.

Hij was eerder dit jaar ook te gast in Studio Friends in Business. Hij sprak met presentator Jan Dirk Stouten over Rijnmond-Bouw.

Lees ook: Studio Friends in Business: Frank Knotter (Rijnmond Bouw)

Kijk hieronder naar de video van Rijnmond-Bouw:

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rijnmond Bouw Zuid

Rijnmond-Bouw is het opleidingsbedrijf voor iedereen die wil werken in de bouw. Ambitieuze, nieuwe bouwprofessionals willen we verder helpen. Hun achtergrond is niet doorslaggevend. Hun motivatie en inzet wel. Daarom leidt Rijnmond-Bouw VMBO’ers op, met of zonder diploma, die het liefst werken met hun handen. Maar ook langdurig werkzoekende jongeren en mensen met een lichte afstand tot de arbeidsmarkt. Is iemand gedreven en gaat zijn hart daarbij uit naar de bouw, dan is hij welkom. Dan gaan we samen aan de slag voor succes!Daarmee is Rijnmond-Bouw een commerciële organisatie met een sociaal hart. Uitgangspunt is het afleveren van enthousiaste arbeidskrachten bij het aannemingsbedrijf dat zit te wachten op toekomstige vakmannen met karakter. De leerling werknemers krijgen een basisopleiding van twintig weken. Daarvan worden ze vier dagen per week door gedreven instructeurs intensief begeleid in de werkplaats. De vijfde dag krijgen ze theorieles op school. Met deze screening en bagage zijn zij in staat om betaald aan de slag te gaan bij een bouwbedrijf. Als een langere voorbereiding nodig is en als de motivatie blijft, breidt Rijnmond-Bouw dat voortraject uit.

Meer nieuws