Ondernemerschap

Koninklijke Spido: ‘Samen een uniek event neerzetten waar gasten nog lang over napraten’

Koninklijke Spido BV. - Rotterdam

De nieuwe nieuwsbrief van Koninklijke Spido staat weer online. In de editie van maart legt de Rotterdamse rederij waar je op moet letten bij de keuze voor een geschikte eventlocatie.

'Wij helpen u graag op weg door een aantal belangrijke criteria, waar Spido uniek in is, voor u op een rijtje te zetten. Onze varende eventlocaties hebben immers mogelijkheden die een vaste locatie niet kan bieden. Wij zijn in staat om samen met u een uniek event neer te zetten waar uw gasten nog lang over na zullen praten.'

Klik hier om naar de online nieuwsbrief van Koninklijke Spido te gaan. In onderstaande LinkedIn-post ook een prachtige video van een minuut over het Rotterdamse icoon. 

Vorige maand was Leo Blok, directeur van Spido, nog te gast in Studio Friends in Business. Hij zat aan de desk bij presentator Frank Vijg. Ook voor Spido was 2020 vanwege de coronacrisis een jaar om snel te vergeten.

'Je kunt er chagrijnig van worden en roepen dit willen we niet en dit kan niet, maar je kunt er niets aan doen. Er zijn zoveel bedrijven die hiermee geconfronteerd worden. Dan ben ik een optimist en denk ik: zolang we de zaken zelf op kunnen lossen met de medewerkers van Spido, dan doen we dat zelf.'

Lees ook: Leo Blok (Koninklijke Spido) in Studio Friends in Business

Dit artikel wordt u aangeboden door

Koninklijke Spido BV.

Varende events in een steeds veranderend decor.

Meer nieuws