Ondernemerschap

Koninklijke Spido: ‘Blijven investeren in onze vloot en in onze medewerkers’

Koninklijke Spido BV. - Rotterdam

‘Wij maken ons klaar voor een nieuw, maar vooral ook uitdagend seizoen’, meldt Koninklijke Spido in de zakelijke nieuwsbrief van deze maand.

'Het afgelopen jaar gaf ons de mogelijkheid om aan de slag te gaan met nieuwe ideeën en om bestaande concepten te verbeteren of uit te breiden. In 2020 hebben we diverse pilot cruises gevaren, zodat wij deze ideeën goed konden toetsen aan de steeds veranderende richtlijnen vanuit de overheid.'

'Wij zijn er klaar voor en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen aan boord! Alles is momenteel aan verandering onderhevig. Maar zoals het water in de rivier altijd zijn weg naar zee zoekt, zo zoeken wij altijd naar passende oplossingen. Door te blijven investeren in onze vloot en in onze medewerkers behouden wij ons bestaansrecht voor de toekomst.'

In de nieuwsbrief ook meer nieuws over een samenwerking van Spido met een online trainingsplatform, om medewerkers de gelegenheid te geven onbeperkt online trainingen te volgen.

Klik hier voor de hele zakelijke nieuwsbrief van Koninlijke Spido.

In september van het vorig jaar was Spido-directeur Leo Blok aanwezig bij een businesslunch van Friends in Business bij Van der Valk Hotel ARA. Blok startte met zijn team ambitieus aan 2020, maar ook voor Spido gooide corona roet in het eten. 

Lees ook: Leo Blok (Koninklijke Spido): 'Wij wilden niet bekend komen te staan als brandhaard voor corona'

Dit artikel wordt u aangeboden door

Koninklijke Spido BV.

Varende events in een steeds veranderend decor.

Meer nieuws