KW Horeca: magisch kunstenaars Rob en Emiel in Amicitia

20-06-18

Partycentrum Amicitia in Lekkerkerk start vanaf dit najaar met een reeks van vijf dinnershows met de beroemde mentalisten Rob Mollien en Emiel Lensen. De eerstvolgende ‘Magic Cabaret Theater Diners zijn gepland op dinsdag 9 oktober en 27 november.

Rob en Emiel hebben met hun acts al verschillende grote prijzen in de wacht gesleept. In 2009 werden ze zelfs bekroond tot de beste mentalisten van de wereld.  Naast hun shows in grote buitenlandse theaters waren ze in verschillende televisieprogramma’s te zien, waaronder als finalisten van ‘De Nieuwe Uri Geller’. Sinds 2014 zijn ze met hun eigen televisieprogramma’s Street Magic, de Magic Battle en School Magic te zien op Zapp.

Magic Cabaret Theater Diner
Een avondvullende show en een geweldig diner in een smaakvolle combinatie. Terwijl de koks in de keuken zorgen voor de innerlijke mens, maken cabaretiers en magisch kunstenaars Rob en Emiel  van deze avond een unieke en vooral onvergetelijke ervaring. Als duo combineren zij hilarische presentaties met magic van het allerhoogste niveau. Een uitermate geschikte avond om te beleven met vrienden, familie of collega’s.

De beschikbare data en info over de kaartverkoop zijn te zien op de website van Amicitia.

Meer nieuws